Witamy

Witamy

Postprzez bluemedia » Poniedziałek, 02 Luty 2009, 11:35

Bardzo nam miło powitać Was w dniu premiery społecznościowego portalu internetowego Polska Wita.
Cały zespół naszej redakcji będzie dbał o Wasze poczucie bezpieczeństwa w tym miejscu oraz o dobór treści na jak najwyższym poziomie.

Nasz wyjątkowy projekt łączy magazyn Polska Wita (dwumiesięcznik) z portalem internetowym www.polskawita.pl.
Internetowa wersja to pierwsza ogólnopolska baza zawierająca dane o miejscach noclegowych a także wszystkich innych interesujących dla turysty, np. o zabytkach, atrakcjach, ważnych wydarzeniach.

Znajdziecie u nas informacje o najciekawszych zakątkach Polski, obejrzycie i zamieścicie piękne fotografie, przeczytacie ekscytujące historie innych podróżników. www.polskawita.pl to także miejsce, w którym każdy może wziąć udział w dyskusji na forum i podzielić się swoimi doświadczeniami z dotychczasowych podróży, a także uzyskać rady i wskazówki dotyczące przyszłych wojaży.

Zarejestrowani użytkownicy uzyskają dostęp do rezerwacji miejsc noclegowych on-line, ustalania tras wędrówek, zapamiętywania kontaktów do ulubionych miejsc, przeglądania archiwalnych wydań dwumiesięcznika i wielu innych opcji.

Portal www.polskawita.pl to miejsce, w którym zawsze znajdziecie najświeższe informacje dotyczące polskiej turystyki.

Specjalnie dla naszych użytkowników przygotowujemy również wiele konkursów, w których wygrać można atrakcyjne nagrody.

Zapraszamy serdecznie i zapewniamy, że dołożymy wszelkich starań, aby portal był miejscem przyjaznym i użytecznym dla wszytkich zainteresowanych wędrówkami po naszym pięknym kraju. Mamy nadzieje, że wspónie stworzymy grupę przyjaciół, poszukujących ciekawych miejsc i tras, wymieniających się doświadczeniami i wspomnieniami z podróży.

Polska Wita to portal zarówno dla osób, które chcą spędzać czas w sposób aktywny, jak i dla rodzin z dziećmi, które preferują spokojniejsze formy wypoczynku. To portal dla wszystkich tych, którzy chcą zaplanować atrakcyjny wyjazd – zarówno dla starszych, jak i dla najmłodszych uczestników wypraw.

Czekamy na Wasze sugestie i uwagi.

Pozdrawiamy,
redakcja Polska Wita
bluemedia
Administrator

Dołączenie: Środa, 28 Styczeń 2009, 15:12

tez serdecznie witam!

Postprzez jacekf1 » Wtorek, 03 Luty 2009, 08:17

i pozdrawiam wszystkich porannie:-)
jacekf1

Re: Witamy

Postprzez Gość » Poniedziałek, 16 Marzec 2009, 13:52

w końcu jakiś ciekawy portal, gratulacje, rozwijajcie się ...
Gość

Postprzez Gość » Sobota, 28 Marzec 2009, 10:44

no i ruszamy
Gość

Postprzez Gość » Środa, 08 Kwiecień 2009, 14:09

Ja juz kocham ten portal! :)
Gość

Postprzez ozzy@vip.wp.pl » Wtorek, 16 Luty 2010, 14:05

Witam kiedy dowiedziałem się o Polska Wita pomyślałem kolejna gazeta i z pewnością nic ciekawego w niej niem ale gdy lepiej się z nią zapoznałem od razu wykupiłem prenumeratę mam już pierwszy nr są w niej ciekawe artykuły i piękne zdjęcia pozdrawiam i życzę wielu sukcesów. :)
ozzy@vip.wp.pl

Dołączenie: Wtorek, 16 Luty 2010, 13:50

Postprzez mirekjakub1961@o2.pl » Sobota, 01 Maj 2010, 11:01

Cześć,tu Mirek z Wodzisławia.
mirekjakub1961@o2.pl

Dołączenie: Sobota, 01 Maj 2010, 10:55

Postprzez djanka » Sobota, 28 Maj 2011, 11:46

WITAM, JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z FAKTU, IZ ZOSTAŁ STWORZONY TAK INTERESUJĄCY PORTAL. SA ZAWARTE W NIM WSZYSTKIE INFORMACJE DLA OSÓB KTÓRE LUBIA ZWIEDZAĆ ORAZ PODRÓŻOWAĆ. WYPOWIEDZI NA POSZCZEGÓLNE TEMATY SA RÓWNIEŻ INTERESUJĄCE I NIEZWYKLE POUCZAJĄCE. CIESZY MNIE FAKT, ZE TAK WIELE OSÓB KORZYSTA Z TEGO PORTALU I DZIELI SIĘ INFORMACJAMI ORAZ DOŚWIADCZENIAMI. ZAPRASZAJCIE ZNAJOMYCH ABY DZIELI SIĘ OPINIAMI
djanka

Dołączenie: Poniedziałek, 24 Styczeń 2011, 13:25

Postprzez kasien7ka » Wtorek, 07 Czerwiec 2011, 19:41

Ja również słysząc o założeniu portalu nie byłam do niego nastawiona zbyt pozytywnie - wiadomo, człowiek słyszy po raz kolejny o nastepnej gazecie, promującej to samo co i konkurencja... Lecz - o dziwo - wchodząc na tą stronę czuję się tu na prawdę dobrze! Jestem pozytywnie zaskoczona tym moim nowym odkryciem. Ta stronka jest na prawdę bardzo przydatna i to nie tylko mi - polecam ją takżę mojej rodzinie. Dostarcza nam ona wiele szalonyc pomysłów na weekendy, ponieważ nigdy wcześniej tyle nie podróżowaliśmy... Tutaj wybieramy ciekawe miejscowości, klik w nawigację i już! To na prawdę świetne, że Polska również ma tyle ciekawych zakątków, może nareszcie dostrzeżemy jej piękno, bez zachwycania się wszelkimmi zagranicznymi atrakcjami... pozdrawiam całą ekipę i oby tak dalej!
kasien7ka

Dołączenie: Wtorek, 07 Czerwiec 2011, 19:30

Postprzez goossia » Niedziela, 13 Listopad 2011, 20:28

Witam serdecznie, fajny portal::) Myslę ze bede tu czesto zagladala:)
goossia

Dołączenie: Niedziela, 13 Listopad 2011, 20:26

Następna

Powróć do Witaj w Podróży – magazyn miłośników podróży