Witamy
15 posty(ów) • Strona 1 z 2 • 1, 2
Witamy
Bardzo nam miło powitać Was w dniu premiery społecznościowego portalu internetowego Polska Wita.
Cały zespół naszej redakcji będzie dbał o Wasze poczucie bezpieczeństwa w tym miejscu oraz o dobór treści na jak najwyższym poziomie.
Nasz wyjątkowy projekt łączy magazyn Polska Wita (dwumiesięcznik) z portalem internetowym www.polskawita.pl.
Internetowa wersja to pierwsza ogólnopolska baza zawierająca dane o miejscach noclegowych a także wszystkich innych interesujących dla turysty, np. o zabytkach, atrakcjach, ważnych wydarzeniach.
Znajdziecie u nas informacje o najciekawszych zakątkach Polski, obejrzycie i zamieścicie piękne fotografie, przeczytacie ekscytujące historie innych podróżników. www.polskawita.pl to także miejsce, w którym każdy może wziąć udział w dyskusji na forum i podzielić się swoimi doświadczeniami z dotychczasowych podróży, a także uzyskać rady i wskazówki dotyczące przyszłych wojaży.
Zarejestrowani użytkownicy uzyskają dostęp do rezerwacji miejsc noclegowych on-line, ustalania tras wędrówek, zapamiętywania kontaktów do ulubionych miejsc, przeglądania archiwalnych wydań dwumiesięcznika i wielu innych opcji.
Portal www.polskawita.pl to miejsce, w którym zawsze znajdziecie najświeższe informacje dotyczące polskiej turystyki.
Specjalnie dla naszych użytkowników przygotowujemy również wiele konkursów, w których wygrać można atrakcyjne nagrody.
Zapraszamy serdecznie i zapewniamy, że dołożymy wszelkich starań, aby portal był miejscem przyjaznym i użytecznym dla wszytkich zainteresowanych wędrówkami po naszym pięknym kraju. Mamy nadzieje, że wspónie stworzymy grupę przyjaciół, poszukujących ciekawych miejsc i tras, wymieniających się doświadczeniami i wspomnieniami z podróży.
Polska Wita to portal zarówno dla osób, które chcą spędzać czas w sposób aktywny, jak i dla rodzin z dziećmi, które preferują spokojniejsze formy wypoczynku. To portal dla wszystkich tych, którzy chcą zaplanować atrakcyjny wyjazd – zarówno dla starszych, jak i dla najmłodszych uczestników wypraw.
Czekamy na Wasze sugestie i uwagi.
Pozdrawiamy,
redakcja Polska Wita
Cały zespół naszej redakcji będzie dbał o Wasze poczucie bezpieczeństwa w tym miejscu oraz o dobór treści na jak najwyższym poziomie.
Nasz wyjątkowy projekt łączy magazyn Polska Wita (dwumiesięcznik) z portalem internetowym www.polskawita.pl.
Internetowa wersja to pierwsza ogólnopolska baza zawierająca dane o miejscach noclegowych a także wszystkich innych interesujących dla turysty, np. o zabytkach, atrakcjach, ważnych wydarzeniach.
Znajdziecie u nas informacje o najciekawszych zakątkach Polski, obejrzycie i zamieścicie piękne fotografie, przeczytacie ekscytujące historie innych podróżników. www.polskawita.pl to także miejsce, w którym każdy może wziąć udział w dyskusji na forum i podzielić się swoimi doświadczeniami z dotychczasowych podróży, a także uzyskać rady i wskazówki dotyczące przyszłych wojaży.
Zarejestrowani użytkownicy uzyskają dostęp do rezerwacji miejsc noclegowych on-line, ustalania tras wędrówek, zapamiętywania kontaktów do ulubionych miejsc, przeglądania archiwalnych wydań dwumiesięcznika i wielu innych opcji.
Portal www.polskawita.pl to miejsce, w którym zawsze znajdziecie najświeższe informacje dotyczące polskiej turystyki.
Specjalnie dla naszych użytkowników przygotowujemy również wiele konkursów, w których wygrać można atrakcyjne nagrody.
Zapraszamy serdecznie i zapewniamy, że dołożymy wszelkich starań, aby portal był miejscem przyjaznym i użytecznym dla wszytkich zainteresowanych wędrówkami po naszym pięknym kraju. Mamy nadzieje, że wspónie stworzymy grupę przyjaciół, poszukujących ciekawych miejsc i tras, wymieniających się doświadczeniami i wspomnieniami z podróży.
Polska Wita to portal zarówno dla osób, które chcą spędzać czas w sposób aktywny, jak i dla rodzin z dziećmi, które preferują spokojniejsze formy wypoczynku. To portal dla wszystkich tych, którzy chcą zaplanować atrakcyjny wyjazd – zarówno dla starszych, jak i dla najmłodszych uczestników wypraw.
Czekamy na Wasze sugestie i uwagi.
Pozdrawiamy,
redakcja Polska Wita
- bluemedia
- Administrator
- Dołączenie: Środa, 28 Styczeń 2009, 15:12
Re: Witamy
Witam kiedy dowiedziałem się o Polska Wita pomyślałem kolejna gazeta i z pewnością nic ciekawego w niej niem ale gdy lepiej się z nią zapoznałem od razu wykupiłem prenumeratę mam już pierwszy nr są w niej ciekawe artykuły i piękne zdjęcia pozdrawiam i życzę wielu sukcesów. :)
- ozzy@vip.wp.pl
- Dołączenie: Wtorek, 16 Luty 2010, 13:50
Cześć,tu Mirek z Wodzisławia.
- mirekjakub1961@o2.pl
- Dołączenie: Sobota, 01 Maj 2010, 10:55
WITAM, JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z FAKTU, IZ ZOSTAŁ STWORZONY TAK INTERESUJĄCY PORTAL. SA ZAWARTE W NIM WSZYSTKIE INFORMACJE DLA OSÓB KTÓRE LUBIA ZWIEDZAĆ ORAZ PODRÓŻOWAĆ. WYPOWIEDZI NA POSZCZEGÓLNE TEMATY SA RÓWNIEŻ INTERESUJĄCE I NIEZWYKLE POUCZAJĄCE. CIESZY MNIE FAKT, ZE TAK WIELE OSÓB KORZYSTA Z TEGO PORTALU I DZIELI SIĘ INFORMACJAMI ORAZ DOŚWIADCZENIAMI. ZAPRASZAJCIE ZNAJOMYCH ABY DZIELI SIĘ OPINIAMI
- djanka
- Dołączenie: Poniedziałek, 24 Styczeń 2011, 13:25
Ja również słysząc o założeniu portalu nie byłam do niego nastawiona zbyt pozytywnie - wiadomo, człowiek słyszy po raz kolejny o nastepnej gazecie, promującej to samo co i konkurencja... Lecz - o dziwo - wchodząc na tą stronę czuję się tu na prawdę dobrze! Jestem pozytywnie zaskoczona tym moim nowym odkryciem. Ta stronka jest na prawdę bardzo przydatna i to nie tylko mi - polecam ją takżę mojej rodzinie. Dostarcza nam ona wiele szalonyc pomysłów na weekendy, ponieważ nigdy wcześniej tyle nie podróżowaliśmy... Tutaj wybieramy ciekawe miejscowości, klik w nawigację i już! To na prawdę świetne, że Polska również ma tyle ciekawych zakątków, może nareszcie dostrzeżemy jej piękno, bez zachwycania się wszelkimmi zagranicznymi atrakcjami... pozdrawiam całą ekipę i oby tak dalej!
- kasien7ka
- Dołączenie: Wtorek, 07 Czerwiec 2011, 19:30
Witam serdecznie, fajny portal::) Myslę ze bede tu czesto zagladala:)
- goossia
- Dołączenie: Niedziela, 13 Listopad 2011, 20:26
15 posty(ów) • Strona 1 z 2 • 1, 2
Powróć do Witaj w Podróży – magazyn miłośników podróży