Latem nad morze z dziećmi
2 posty(ów) • Strona 1 z 1
Latem nad morze z dziećmi
Witam, szukam fajnego i w miarę przystępnego cenowo miejsca nad morzem, które będzie przyjazne dzieciom. Mam bliźnieta wiec cała aranżacja otoczenia miejsca jest ważna, plac zabaw, ogrodzenie terenu, jedzenie na miejscu i przyjazna obsługa która nie kręci nosem na biegające dzieci, no bliskośc plaży. Ostatniego roku byłam w Karwii w fajnym pensjonacie, ale plac zabaw okazał sie za mało atrakcyjny była tylko zjeżdżalnia, co przy słabej pogodzie niestety nie wystarczyło....
- maggiejolly
- Dołączenie: Czwartek, 22 Grudzień 2011, 20:01
Re: Latem nad morze z dziećmi
Witam,polecam Krynicę Morską gdzie zawsze jest słońce.Blisko do morza [około 200metrów] i do zatoki około 300metrów.Koło domu przy ulicy Nafciarzy jest bardzo ładny plac zabaw,dla dzieci oraz grill dla dorosłych.Atrakcją są dziki,które są oswojone. We wakacje są różne koncerty,wesołe miasteczko,dyskoteki dla dorosłych.Można wstać o świcie i kupić rybę u rybaka:flądra3 zł kg.,dorsz 10zł kg. lub kupić już pieczone ale są dużo droższe około 80 zł kg.Zjecie również pyszne i niedrogie jedzenie,obiad kosztuje około 14 zł. Jest dużo sklepów z odzieżą,pamiątkami,jak również z jedzeniem. Koszt pobytu za osobę waha się od 30-50 zł za osobę ,lecz można wcześniej zarezerwować tańszym kosztem.Byłem tam już3 razy w sezonie i bardzo polecam.
- arti1928
- Dołączenie: Piątek, 06 Styczeń 2012, 10:47
2 posty(ów) • Strona 1 z 1
Powróć do Witaj w Podróży – magazyn miłośników podróży