Majówka 2011 tuż tuż
5 posty(ów) • Strona 1 z 1
Majówka 2011 tuż tuż
Tegoroczny weekend majowy rozpoczyna się już w piątek 29 kwietnia. Biorąc pod uwagę fakt, że Wielkanoc wypada w tym roku 4 ni wcześniej, możemy zaplanować sobie naprawdę dłuuuugi urlop
Ja wybieram się w Bieszczady. O tej porze roku jest tam wyjątkowo pięknie! A Wy zastanawialiście się już jak spędzicie ten czas?

Ja wybieram się w Bieszczady. O tej porze roku jest tam wyjątkowo pięknie! A Wy zastanawialiście się już jak spędzicie ten czas?
- Lukasz-Swierkowski
- Dołączenie: Poniedziałek, 15 Listopad 2010, 15:31
Re: Majówka 2011 tuż tuż
Nie podjąłem jeszcze decyzji. Ten wykend rzeczywiście zapowiada się wyjątkowo długi, więc lepiej dobrze przemysleć trasę mojowej wycieczki
Bieszczady? Hmm, kiedyś byłem rejonach Leska. Zadziwiająco piękne tereny... w grę wchodzi także 3city oraz Mazury Cud Natury 

- Filip-Golarz
- Dołączenie: Poniedziałek, 22 Listopad 2010, 14:10
Wiele planów i wiele rozterek 
Opcja 1:
Objazd Holenderskich miasteczek z grupą znajomych
Opcja 2:
Wyjazd do Szwecji, prom i zwiedzanie Kopenhagi
Opcja 3:
Augustów

Opcja 1:
Objazd Holenderskich miasteczek z grupą znajomych

Opcja 2:
Wyjazd do Szwecji, prom i zwiedzanie Kopenhagi

Opcja 3:
Augustów

- dzienek
- Dołączenie: Poniedziałek, 31 Styczeń 2011, 13:16
ja mam zamiar buszować na kajakach w Pomorskim. Słyszałem o rzece Słupii, która jest idealna na spływy. Piękne tereny, czyste. Opcja - to Kaszuby na rowerach. W każdym razie nie zamierzam siedzieć w domu! 

- nabierzkolorow
- Dołączenie: Niedziela, 20 Marzec 2011, 13:02
ja niestety ze względu na ograniczony budżet nie mogę sobie pozwolić na jakieś ciekawe podróże ale wybieram się do Nowego Sącza z chłopakiem który ma tam rodzinę. zdecydowanie lepszy taki wyjazd niż siedzenie w domu gdzie wszystko się już zna. jak ktoś zna jakieś ciekawe miejsca w Nowym Sączu bądź okolicach które warto polecić czekam na info:)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- myszka89
- Dołączenie: Czwartek, 21 Kwiecień 2011, 21:43
5 posty(ów) • Strona 1 z 1