rowerem nad morze
16 posty(ów) • Strona 1 z 2 • 1, 2
rowerem nad morze
Mam zamiar dokonac zakupu nowego sprzętu na letnia wyprawę, a mianowicie rower trekkingowy na tego typu eskapady. Jednak zastanawiam się nad mozliwością dokonania przekształcenia górskiego własnie na trekkingowy. Czy taka zmiana jest rozsądna z punktu widzenia ekonomicznego? Czy tez lepiej nie warto zaprzątac sobie głowy???
Może ktos z Was orientuje sie nieco w tym temacie?!;) Bardzo proszę o wskazówki i ewentualnie o rozwianie moich wątpliwości;)
Może ktos z Was orientuje sie nieco w tym temacie?!;) Bardzo proszę o wskazówki i ewentualnie o rozwianie moich wątpliwości;)
- Gość
Re: rowerem nad morze
Lepiej zakup nowy rower, przerabianie może być nieopłacalne i jeszcze nie wiadomo co z tego wyniknie .
http://alejka.pl/c/rowery-i-akcesoria.html
http://alejka.pl/c/rowery-i-akcesoria.html
- muminek
- Dołączenie: Piątek, 28 Styczeń 2011, 07:38
...z drugiej strony takie przerabianie mogłoby okazać się niezłą zabawą 

- Filip-Golarz
- Dołączenie: Poniedziałek, 22 Listopad 2010, 14:10
Rower z silnikiem kup najlepiej xD
- matikk
- Dołączenie: Środa, 09 Luty 2011, 17:20
Szczerze mowiac bardziej Ci sie oplaca kupic nowy rower. Poniewaz przerabianie nie zawsze jest sluszne. i czasem wprowadza nas w bledne myslenie i bardzo wysokie koszty. Odradzam przerabianie. Zakup nowy.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
- erorr
- Dołączenie: Niedziela, 20 Marzec 2011, 15:16
rowerem nad morze
Witam... Mysle ze przerabianie roweru to nie jest głupi pomysł jesli masz kogos kto sie zna na tym to napewno przerobi rower pod Ciebie tak zeby był wygodny i niczego mu nie brakowało Pozdrawiam
)

- mitsu85
- Dołączenie: Czwartek, 21 Kwiecień 2011, 15:45
Witam, również wybieram się nad morze rowerem. Powiedzcie mi jakie części od roweru najczęściej się psują bo ja się kompletnie na tym nie znam a chce mieć przynajmniej części które będą mi potrzebne. Czy mogli byście mi w tym pomóc ? Będę naprawdę bardzo bardzo bardzo wdzięczna.
Z góry dziękuję za pomoc kochani
Z góry dziękuję za pomoc kochani

- magdalena.rutkowska1
- Dołączenie: Czwartek, 21 Kwiecień 2011, 22:24
Co do przerabiania to zależy jakie części Ci się uda złapać, ale zwykle jest to droższe niż nowy rower bo kupujesz części po cenie sklepowej, jeśli lubisz bawić się przy rowerze i nie zwracasz dużej uwagi na budżet to tak, bo nie ma to jak satysfakcja po własnej pracy. Jeśli chodzi Ci o wyjazd nad morze to według mnie na upartego można jechać wszystkim,ja swoim górskim też bym chętnie się przejechał
ale polecam się rozejrzeć za rowerem przystosowanym do szosy, niekoniecznie nowy to będzie taniej.

- marcinek93
- Dołączenie: Sobota, 23 Kwiecień 2011, 19:45
A może lepiej kupić motorower, na pewno będzie wygodniej i szybciej.
- ulinek54
- Dołączenie: Poniedziałek, 14 Luty 2011, 21:51
Motorower to chyba nie jest najlepszy pomysł. Zawsze jest większe ryzyko wypadku. Rower trekkingowy jest bardzo dobrzy do krótkich wyjazdów nad morze oraz pomaga w utrzymywaniu zdrowego życia 

- azer
- Dołączenie: Wtorek, 21 Czerwiec 2011, 12:08
16 posty(ów) • Strona 1 z 2 • 1, 2
Powróć do Sport i sprzęt turystyczny