Schronisk czar
2 posty(ów) • Strona 1 z 1
Schronisk czar
Sezon na górskie wycieczki w pełni. Wielu z Was z pewnością nie wyobraża sobie wakacji bez zaliczenia przynajmniej jednego z tatrzańskich szlaków – mimo że na tych najpopularniejszych czasami ścisk większy niż na Krupówkach... : ) Wędrując, z pewnością wiele razy zatrzymywaliście się w schronisku – na nocleg albo po prostu na szarlotkę i herbatę z cytryną. A może macie swój ulubiony schron? Z jakiegoś powodu – wyjątkowy i niezapomniany. Najbardziej klimatyczny, z najprzyjemniejszą obsługą...? Czekamy na Wasze opinie!
- Pawel
- Dołączenie: Czwartek, 23 Kwiecień 2009, 08:52
Re: Schronisk czar
Ja także mieszkam na Śląsku. Uważam, że jest to ciekawe miejsce do zwiedzania. Jeśli ktoś lubi podziwiac infrastrukturę to na pewno "familoki" sprostają jego oczekiwaniom. Ja jednak wolę spacerowac po parkach, których jest na Śląsku bardzo dużo. Jako przykładowe mogę polecic park w Świerklańcu z pozostałościami po pałacu donnersmarck'ów, a przede wszystkim park w Chorzowie. Tam na pewno nikt nie będzie się nudził dzięki różnorodnym rozrywkom. Można tam odwiedzic zoo, spróbowac swoich sił w parku linowym, tak jak wspominał już Ktoś przede mną. Można także spacerowac po centrum handlowym Silesia City Center (SCC), które znajduje się nieopodal parku w Chorzowie. Co ciekawe owe centrum zostało wybudowane na terenie innego miasta-Katowic. Polecam i serdecznie zapraszam na Śląsk!
- xxxPupciaxxx
- Dołączenie: Niedziela, 15 Styczeń 2012, 17:06
2 posty(ów) • Strona 1 z 1
Powróć do Witaj w Podróży – portal miłośników podróży