Na kempingu
9 posty(ów) • Strona 1 z 1
Na kempingu
Jakie macie doświadczenia z kempingami? Korzystacie z tej formy wypoczynku? Możecie jakiś polecić? A może spotkały Was na kempingu jakieś zabawne albo mrożące krew w żyłach przygody?
- bluemedia
- Administrator
- Dołączenie: Środa, 28 Styczeń 2009, 15:12
Re: Na kempingu
Ja chciałabym wybrać się na kemping podczas tegorocznych wakacji, jednak nie miałam wcześniej do czynienia z taką formą wypoczynku.
Czy możecie doradzić mi jakieś wypróbowane miejsce? A może jest coś, na co podczas kempingu należy uważać w szczególny sposób?
Czy możecie doradzić mi jakieś wypróbowane miejsce? A może jest coś, na co podczas kempingu należy uważać w szczególny sposób?
- Gość
A co jeśli pogoda nam nie dopisze?
Moje doświadczenia z kempingami oraz namiotami do tej pory powiązane były raczej ze słoneczną pogodą - jednak co zrobić, aby spędzić taki czas równie dobrze w przypadku deszczu?
Czy macie jakiś sposób również na zabezpieczenie siebie i swojego dobytku przed zamoknięciem?
Moje doświadczenia z kempingami oraz namiotami do tej pory powiązane były raczej ze słoneczną pogodą - jednak co zrobić, aby spędzić taki czas równie dobrze w przypadku deszczu?
Czy macie jakiś sposób również na zabezpieczenie siebie i swojego dobytku przed zamoknięciem?
- Agata_Pilka
- Administrator
- Dołączenie: Czwartek, 23 Kwiecień 2009, 08:59
A wszystkim prenumeratorom magazynu Polska Wita polecamy oczywiście artykuł z numeru kwiecień/maj pt. "Kamper to wolność" - przeczytacie w nim m. in. o tym, jak zasmakować prawdziwej wolności w kamperze i czym jest współczesna turystyka motorowa. Czyli - o wakacjach na czterech kołach :)
- Agata_Pilka
- Administrator
Hej!! A propos artykułu "Kamper to wolność" jest rewelacyjny;)) Znajdziesz w nim wszystko... gorąco polecam.
A jeśli chodzi kemping to głównie jestem zainteresowana polem kempingowym Ambre w Łebie, czy ktoś z Was lub Waszych znajomych urlopował na tym terenie??? Bardzo zalezy mi na opinii odwiedzających;)) Bardzo proszę o info.
A jeśli chodzi kemping to głównie jestem zainteresowana polem kempingowym Ambre w Łebie, czy ktoś z Was lub Waszych znajomych urlopował na tym terenie??? Bardzo zalezy mi na opinii odwiedzających;)) Bardzo proszę o info.
- monciak
- Dołączenie: Wtorek, 26 Maj 2009, 11:45
Zapraszam na Pojezierze Drawskie oraz na Centrum rezerwacji miejsc noclegowych na Poj Drawskim
www.holidaycenter.net.pl ; tel. 783 566 556 ; 94 375 56 27
www.holidaycenter.net.pl ; tel. 783 566 556 ; 94 375 56 27
- biuro@holidaycenter.net.pl
- Dołączenie: Czwartek, 01 Kwiecień 2010, 14:21
Proszę podać więcej szczegółów dotyczących rozrywki w tym miejscu :)
A może jakiś link do wizytówki w polskawita.pl, aby wszyscy zainteresowani mogli zapoznać się z interesującymi kwestiami? :)
A może jakiś link do wizytówki w polskawita.pl, aby wszyscy zainteresowani mogli zapoznać się z interesującymi kwestiami? :)
- Agata_Pilka
- Administrator
a moze mozecie polecic jakich kemping dobry dla dzieci z placem zabaw itd
- szaramamba@wp.pl
- Dołączenie: Środa, 21 Kwiecień 2010, 20:18
Moim zdaniem kemping z dziecmi tylko jesli mamy plan B. Bo po dwoch, trzech dniach deszczu na kempingu z dziecmi to masakra. Dzieci potzrebuja tzw przestrzeni wspolnej, kora moga zagospodarowac na zabawy z rowniesnikami. Nie znam kempingu z placem zabaw itp ale kilka fajnych aroturystyk z ogrodzonym terenem i jakimis hustawkami by sie znalazlo (: Moim zdaniem to lepsze wyjscie ale tez parwda jest ze sama mam lekka kalustrofobie i potrzebuje przestrzeni wspolnej zeby odpoczac
- monika.wegrzyn@polskawita.pl
- Dołączenie: Czwartek, 17 Wrzesień 2009, 14:28
9 posty(ów) • Strona 1 z 1
Powróć do Witaj w Podróży – portal miłośników podróży