Na kempingu

Na kempingu

Postprzez bluemedia » Piątek, 03 Kwiecień 2009, 10:48

Jakie macie doświadczenia z kempingami? Korzystacie z tej formy wypoczynku? Możecie jakiś polecić? A może spotkały Was na kempingu jakieś zabawne albo mrożące krew w żyłach przygody?
bluemedia
Administrator

Dołączenie: Środa, 28 Styczeń 2009, 15:12

Re: Na kempingu

Postprzez Gość » Piątek, 03 Kwiecień 2009, 11:26

Ja chciałabym wybrać się na kemping podczas tegorocznych wakacji, jednak nie miałam wcześniej do czynienia z taką formą wypoczynku.
Czy możecie doradzić mi jakieś wypróbowane miejsce? A może jest coś, na co podczas kempingu należy uważać w szczególny sposób?
Gość

Postprzez Agata_Pilka » Środa, 13 Maj 2009, 12:39

A co jeśli pogoda nam nie dopisze?
Moje doświadczenia z kempingami oraz namiotami do tej pory powiązane były raczej ze słoneczną pogodą - jednak co zrobić, aby spędzić taki czas równie dobrze w przypadku deszczu?
Czy macie jakiś sposób również na zabezpieczenie siebie i swojego dobytku przed zamoknięciem?
Agata_Pilka
Administrator

Dołączenie: Czwartek, 23 Kwiecień 2009, 08:59

Postprzez Agata_Pilka » Środa, 13 Maj 2009, 12:44

A wszystkim prenumeratorom magazynu Polska Wita polecamy oczywiście artykuł z numeru kwiecień/maj pt. "Kamper to wolność" - przeczytacie w nim m. in. o tym, jak zasmakować prawdziwej wolności w kamperze i czym jest współczesna turystyka motorowa. Czyli - o wakacjach na czterech kołach :)
Agata_Pilka
Administrator

Postprzez monciak » Piątek, 12 Czerwiec 2009, 12:20

Hej!! A propos artykułu "Kamper to wolność" jest rewelacyjny;)) Znajdziesz w nim wszystko... gorąco polecam.
A jeśli chodzi kemping to głównie jestem zainteresowana polem kempingowym Ambre w Łebie, czy ktoś z Was lub Waszych znajomych urlopował na tym terenie??? Bardzo zalezy mi na opinii odwiedzających;)) Bardzo proszę o info.
monciak

Dołączenie: Wtorek, 26 Maj 2009, 11:45

Postprzez biuro@holidaycenter.net.pl » Czwartek, 01 Kwiecień 2010, 14:36

Zapraszam na Pojezierze Drawskie oraz na Centrum rezerwacji miejsc noclegowych na Poj Drawskim
www.holidaycenter.net.pl ; tel. 783 566 556 ; 94 375 56 27
biuro@holidaycenter.net.pl

Dołączenie: Czwartek, 01 Kwiecień 2010, 14:21

Postprzez Agata_Pilka » Piątek, 02 Kwiecień 2010, 10:01

Proszę podać więcej szczegółów dotyczących rozrywki w tym miejscu :)
A może jakiś link do wizytówki w polskawita.pl, aby wszyscy zainteresowani mogli zapoznać się z interesującymi kwestiami? :)
Agata_Pilka
Administrator

Postprzez szaramamba@wp.pl » Środa, 21 Kwiecień 2010, 20:26

a moze mozecie polecic jakich kemping dobry dla dzieci z placem zabaw itd
szaramamba@wp.pl

Dołączenie: Środa, 21 Kwiecień 2010, 20:18

Postprzez monika.wegrzyn@polskawita.pl » Piątek, 30 Kwiecień 2010, 09:52

Moim zdaniem kemping z dziecmi tylko jesli mamy plan B. Bo po dwoch, trzech dniach deszczu na kempingu z dziecmi to masakra. Dzieci potzrebuja tzw przestrzeni wspolnej, kora moga zagospodarowac na zabawy z rowniesnikami. Nie znam kempingu z placem zabaw itp ale kilka fajnych aroturystyk z ogrodzonym terenem i jakimis hustawkami by sie znalazlo (: Moim zdaniem to lepsze wyjscie ale tez parwda jest ze sama mam lekka kalustrofobie i potrzebuje przestrzeni wspolnej zeby odpoczac
monika.wegrzyn@polskawita.pl

Dołączenie: Czwartek, 17 Wrzesień 2009, 14:28

Powróć do Witaj w Podróży – portal miłośników podróży