Poznajmy się
8 posty(ów) • Strona 1 z 1
Poznajmy się
Witam. przez przypadek trafiłam na tą stronę. Można teraz dużo informacji znaleźć w internecie, ale zawsze lepiej poznać opinię kogoś, kto przetestował dane miejsce, a już zupełnie super, gdyby opinii o jakimśkonkretnym przetestowanym miejscu było więcej. Poza tym znając np. miasto, w którym mieszka ktoś zalogowany na tym portalu, można bezpośrednio od niego/niej dowiedzieć się, co poleca, co odradza itd. A zatem proponuję- poznajmy się.
Maria, 3 dzieci, mieszkam w Gdańsku. Zainteresowania rozliczne, od teatru i filmu poprzez książki (nałogowa czytelniczka, w tym głównie - no nie, trudno by wymienić ulubionych autorów, poprzestanę na A. Christie i L. M. Montgomery), zbieranie opakowań z czekolad (hobby rozpoczęte w wieku dziecięcym, trwa jużokoło 30 lat), dzwonków i aniołków, miasta ulubione Kraków i Wiedeń, skończywszy na robótkach ręcznych. Od paru lat na wakacje jeździmy do Rabki poprzez Kraków, który jest moim rodzinnym miastem. Niby ciągle to samo miejsce, ale za każdym razem odkrywamy cośnowego. To tak w skrócie, pozdrawiam Maria
Maria, 3 dzieci, mieszkam w Gdańsku. Zainteresowania rozliczne, od teatru i filmu poprzez książki (nałogowa czytelniczka, w tym głównie - no nie, trudno by wymienić ulubionych autorów, poprzestanę na A. Christie i L. M. Montgomery), zbieranie opakowań z czekolad (hobby rozpoczęte w wieku dziecięcym, trwa jużokoło 30 lat), dzwonków i aniołków, miasta ulubione Kraków i Wiedeń, skończywszy na robótkach ręcznych. Od paru lat na wakacje jeździmy do Rabki poprzez Kraków, który jest moim rodzinnym miastem. Niby ciągle to samo miejsce, ale za każdym razem odkrywamy cośnowego. To tak w skrócie, pozdrawiam Maria
- blekitny.zamek@wp.pl
- Dołączenie: Piątek, 03 Lipiec 2009, 09:01
Re: Poznajmy się
A co jest fajnego dla dzieci w Rabce?
- monika.wegrzyn@polskawita.pl
- Dołączenie: Czwartek, 17 Wrzesień 2009, 14:28
Ja osobiście polecałabym Świnoujście, najpiękniejsza i największa plaża na wybrzeżu, promenada, akurat teraz zaczynają się wakacje więc wiele imprez np. dni morza, a w połowie lipca 'caruzela kultury' wielka impreza, do miasta przyjezdza wiele sław, są koncerty, zabawy dla dzieci więc i Pani znalazłaby coś dla siebie i Pani dzieci również 

- charlotteee
- Dołączenie: Poniedziałek, 13 Czerwiec 2011, 13:10
Witam!
Ja poleciłabym państwu Mielno
super plaża choć latem wysyp ludzi ale jak to nad morzem
pozatym wiele klubow do ktorych zawsze mozna pojsc i swietnie sie bawic 
Ja poleciłabym państwu Mielno

- czarnula
- Dołączenie: Wtorek, 21 Czerwiec 2011, 22:20
Mateusz, 32 lata, troje dzieci, mieszkam przelotowo w Warszawie. W najbliższym czasie chciałbym całą rodziną wybrać się nad morze. Wszystko by było super gdyby tak kiedyś bym był. Ale moje pytanie jest takie może ktoś polecić jakiś hotel. Chodzi mi o cenę i jakość usług. Bo nie chcę mi się jeździć szukać wolnych miejsc. A że to wakacje to będzie masa ludzi. Za wszelką pomoc dziękuje. Zatrzymuje się w Sopocie.
- Evolution183
- Dołączenie: Piątek, 08 Lipiec 2011, 12:33
Hey Mateusz, miło Cię poznać 
Jeśli chodzi o noclegi w Sopocie (i nie tylko), zachęcamy do skorzystania z naszej wyszukiwarki miejsc noclegowych na stronie głównej. W panelu wuszukiwania możesz określić m.in. zasięg, który Cię interesuje oraz typ obiektu. Mam nadzieję, że znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie
Pozdrawiam

Jeśli chodzi o noclegi w Sopocie (i nie tylko), zachęcamy do skorzystania z naszej wyszukiwarki miejsc noclegowych na stronie głównej. W panelu wuszukiwania możesz określić m.in. zasięg, który Cię interesuje oraz typ obiektu. Mam nadzieję, że znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie

Pozdrawiam
- Lukasz-Swierkowski
- Dołączenie: Poniedziałek, 15 Listopad 2010, 15:31
Marta, 2 dzieci, mieszkam na Mazurach. Co do moich zainteresowań, to zaliczają się do nich wycieczki po górach, żeglowanie, gry planszowe, typu Agricola czy Le Havre
Mój mąż zdecydowanie woli ASG
Za kilka lat, jak dzieci podrosną, będę miała kompanów do grania w planszówki
Moim skromnym marzeniem jest zwiedzić wzdłuż i w szerz Szwajcarię.
Pozdrawiam wszystkich podróżników!

Pozdrawiam wszystkich podróżników!
- srokaplotkara
- Dołączenie: Środa, 03 Sierpień 2011, 13:01
8 posty(ów) • Strona 1 z 1
Powróć do Witaj w Podróży – magazyn miłośników podróży