Wyspa Wolin
11 posty(ów) • Strona 1 z 2 • 1, 2
Wyspa Wolin
"cudze chwalicie swego nie znacie... "
jestem mieszkanką wyspy Wolin i naprawde warto tu przyjechać, mnie cały czas zachwyca coś nowego !!! zapraszam
jestem mieszkanką wyspy Wolin i naprawde warto tu przyjechać, mnie cały czas zachwyca coś nowego !!! zapraszam

- kasiazybka
- Dołączenie: Niedziela, 02 Styczeń 2011, 17:39
Re: Wyspa Wolin
racja! polecam szczególnie wioskę Wikingów. Można tam na chwilę przenieść się w czasie:)
- jak-ka
- Dołączenie: Wtorek, 04 Styczeń 2011, 14:30
wyspa wolin cos wspanialego miejsce gdzie ten piekny czas sie cofa i trwa generalnie poza wioskowym wolinem to rowniez piekne miejsce wypoczynku
- Satria
- Dołączenie: Niedziela, 09 Styczeń 2011, 17:14
Tylko szkoda, że to tak daleko. W zeszłym roku planowałam z chłopakiem taki wyjazd, by dojechać tam rowerem od Koszalina. Ale jakoś tak wyszło że do wyspy nie dojechaliśmy. Piszecie że coś was zachwyca na nowo, ale może napiszecie coś więcej na ten temat, to może tym razem dojedziemy 

- kassi22
- Dołączenie: Piątek, 18 Marzec 2011, 12:27
A może trochę więcej szczegółów? Trochę to daleko więc żeby się tam wybrać potrzebuje motywacji, raz nawet miałam tam być ale niestety nie wyszło nie wyszło. Co jest takie zachwycającego na wyspie? Ta wioska Wikingów to jakaś pod miejscowość na wyspie czy jak? I czy to jest całym rokiem czy po prostu imprezy okazjonalne?
- kassi22
- Dołączenie: Piątek, 18 Marzec 2011, 12:27
A może ktoś mógłby polecić jakąś stronkę z bazą noclegową na wyspie wolin? szukam dobrego miejsca na najblizsze wakacje, czegoś wyjątkowego gdzie odpoczniemy zarówno ja i mąż jak i nasza córka, interesuje mnie dlatego baza noclegowa, ewentualne rozrywki dla dzieci, żeby mi mała z nudów nie umarła:) wiadomo również iż chciałabym żeby koszt noclegów nie był zbyt wygurowany, dzięki temu wakacje będą dłuższe:) pozdrawiam.
- gosis89
- Dołączenie: Sobota, 26 Marzec 2011, 14:30
Wyspa Wolin jest rzeczywiście warta zwiedzania i zatrzymania się na dłużej. Oczywiście najlepszą pora do tego typu wycieczek jest lato, gdy ciepło i przyjemnie na dworze; wtedy konieczne jest wzięcie ze sobą rowerów, bo przecież samochodem to żadna atrakcja. Kto lubi jednak przejażdżki konne, też godne polecenia, zwłaszcza po lasach.Koń jest ekologiczny i przyjazny człowiekowi.
- woznywo
- Dołączenie: Niedziela, 15 Maj 2011, 12:45
jakie są tam atrakcje które polecacie 

- gabrysia6345
- Dołączenie: Poniedziałek, 06 Czerwiec 2011, 17:30
miejsce warte odwiedzenia:D
- sypki2008
- Dołączenie: Sobota, 25 Czerwiec 2011, 17:39
również polecam : )